Vyberte stránku

Psaní Hravě 2.0: Ještě více zábavy a efektivity v tréninku psaní

autor: | 07. 08. 2024

Chcete psát rychleji, bez překlepů – strávit u počítače méně času, a to už za pouhých 10 hodin tréninku? Aktualizace Psaní Hravě 2.0 přináší inovativní způsob, jak toho dosáhnout. Jedná se o nejnovější verzi našeho kurzu, která posouvá trénink psaní všemi deseti na vyšší úroveň.

 

Psaní Hravě 2.0 je navrženo tak, aby vám poskytlo snadnější, zábavnější a efektivnější cestu k dosažení excelence v psaní všemi deseti. Čeká na vás kompletní motivační systém, který propojuje všechny dosavadní funkce s novými prvky. Připravte se na sbírání zkušenostních bodů (ZK) a postupování hodnostmi, které odrážejí váš pokrok.

 

 

Jak Psaní Hravě 2.0 funguje?

 

V jádru nového systému je sbírání zkušeností. Každou aktivitou v kurzu získáváte zkušenostní body (ZK), které vás posouvají na vyšší úrovně.

 

Klíčové prvky:

1. Získávání ZK bodů:

 

  • Hraní her: ZK získáváte za standardní hry v kurzu, za hry v Moři příležitostí, za odehrané soutěže a nastavitelná kola. Výpočet bodů se řídí vaší úrovní, získanými hvězdičkami, rychlostí a počtem chyb.Čím více získaných hvězdiček a čím větší rychlost během hry, tím větší počet ZK. Za více chyb a za prohranou hru získá hráč ZK méně. Hráč obdrží ZK i za hry v nižších úrovních, než je jeho aktuálně nejvyšší  dosažená. Tyto body jsou však o poznání v menším množství než za hry v  řádné úrovni.

 

  • Denní odměna: Za každých 10 minut nepřerušeného tréninku obdržíte bonus v podobě ZK bodů a zeleného políčka v kalendáři.

 

  • Týdenní odměna: Za trénink každý den po dobu 7 dnů získáte významný bonus. Tato odměna se resetuje, pokud vynecháte jakýkoli tréninkový den. Za každý další dokončený týden nepřerušeného tréninku obdržíte nové týdenní ocenění. Týdenní odměnu si můžete vyzvednout kdykoli po splnění 7 dnů. Pokud ji neuplatníte a vynecháte tréninkový den, o týdenní odměnu přicházíte.

 

2. Systém hodností:

 

  • Hráči postupují po hodnostech od „1. hodnosti“ až po „100. hodnost“. Hodnosti jsou tvořeny dvaceti základními hodnostmi („Začátečník“, „Šampión“, „Titán“,…). Každá základní hodnost má pět podhodností („Začátečník I“ až „Začátečník V“). Zvyšování hodností není jen o počtu odehraných her, ale také o kvalitě výkonu.

 

 

Co je nového v Psaní Hravě 2.0?

 

 

Psaní Hravě 2.0 spojuje všechny prvky kurzu do jednoho uceleného motivačního systému. Uživatelé nyní mohou:

 

  • Využívat výhodného systému odměn, který podporuje pravidelnost a výkon.

 

  • Sledovat svůj pokrok pomocí hodností, které reflektují jejich úroveň dovedností.

 

  • Využívat denní a týdenní ocenění, která motivují k pravidelnému tréninku.

 

  • Sledovat své výsledky a hodnost s kamarády, se spolužáky, což přidává nový prvek do srovnání a motivace.

 

  • Zapojit se do nových interaktivních aktivit, které činí učení zábavnější, více angažující, a tedy efektivnější.

Jak na to?

 

1. Registrace: Přihlaste se do kurzu Psaní Hravě 2.0 a začněte svůj trénink.

 

 

2. Denní trénink: Stravte alespoň 10 minut denně tréninkem, abyste si zajistili denní odměnu.

 

 

3. Aktivita v kurzu: Hrajte hry, trénujte v nastavitelném kole, absolvujte soutěže a sbírejte ZK body pro rychlejší postup na vyšší hodnosti.

Proč to zkusit?

 

Psaní Hravě 2.0 vám nejen pomůže naučit se nebo zlepšit psaní všemi deseti, ale také vás udrží motivované a plně zapojené.

 

Začněte ještě dnes a připojte se k ostatním hráčům na cestě za dokonalým zvládnutím psaní všemi deseti!

 

Chci být mistr v psaní s Psaní Hravě 2.0

 

Přečtěte si, jak využít nové Psaní Hravě 2.0 při výuce psaní ve škole.

Jak na větší motivaci žáků

 

Mohlo by vás zajímat

Ušetřete náklady zvýšením efektivity svých lidí

Ušetřete náklady zvýšením efektivity svých lidí

Pokud naučíte své zaměstnance psát všemi deseti, můžete na nákladech na každého z nich ušetřit i 5 000 Kč za měsíc. My to máme spočítané. Co vy?  Schválně, už jste si někdy stopovali, za jak dlouho zvládnou vaši kolegové vyřídit e-mail? Odpovědět klientovi?...

Jak se píše stříška ^ ? Článek s procvičením

Jak se píše stříška ^ ? Článek s procvičením

Stříška se hodí nejen v matematice jako znak pro umocňování, ale využijete ji i jako diakritické znaménko třeba ve slovenštině, francouzštině a v řadě dalších jazyků. Stříška jako diakritické znaménko Stříška se píše pomocí pravého i levého altu (a ctrl) a tlačíka...